Campionate

Un fost mare fotbalist italian n-are niciun dubiu: „Messi se va întoarce la Barcelona la sfârșitul sezonului”

Fabrizio Ravanelli (53 ani), fostul mare atacant italian, e de părere că Lionel Messi (34 ani) se va întoarce la Barcelona la finalul sezonului, chiar dacă mutarea se va petrece gratis, iar argentinianul va avea un salariu foarte mic.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 25 February 2022

Fabrizio Ravanelli (53 ani), fostul mare atacant italian, e de părere că Lionel Messi (34 ani) se va întoarce la Barcelona la finalul sezonului.

Ravanelli consideră că superstarul argentinian a făcut o greșeală mare prin transferul la Paris, acolo unde nu a dat randamentul pe care îl așteptau francezii.

„Messi se va întoarce la Barcelona”

„În ceea ce îl privește pe Messi, cred că este un fotbalist extraordinar, care a demonstrat de-a lungul anilor că este numărul 1.

Acum însă, trece printr-o perioadă dificilă din cariera sa. Sunt convins în acest moment că aventura lui la Paris s-a încheiat pentru că, după părerea mea, se va întoarce la Barcelona la sfârșitul anului, chiar dacă o va face gratis, și chiar dacă va avea un salariu foarte mic.

Casa lui este Barcelona și el știe că a făcut o mare greșeală când a ales să meargă la Paris”, a declarat Ravanelli, conform publicației spaniole AS.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.