Liga 1

Primul antrenament pe noua arenă din Giulești » Mihai Iosif, entuziasmat: „Am revenit acasă!” + Nemulţumirea lui Săpunaru: „Ăsta e singurul regret”

+6 Foto
Rapid a efectuat astăzi primul antrenament pe noua arenă din Giulești. La final, antrenorul Mihai Iosif (47 de ani) și căpitanul Cristian Săpunaru (37 de ani) au susținut o conferință de presă.

Articol de Marius Mărgărit  —  vineri, 25 februarie 2022

Rapid a efectuat astăzi primul antrenament pe noua arenă din Giulești. La final, antrenorul Mihai Iosif (47 de ani) și căpitanul Cristian Săpunaru (37 de ani) au susținut o conferință de presă. 

  • Rapid - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Sport+

Rapid este tot mai aproape de debutul pe noul stadion. Astăzi, sub comanda lui Mihai Iosif, au efectuat antrenamentul oficial dinaintea derby-ului cu Dinamo, pe un gazon perfect și supravegheați de o dronă.

Mihai Iosif, înainte de Rapid - Dinamo: „Am revenit acasă”

„Am revenit acasă! Sper să primim o energie pozitivă de aici. Eu mi-am petrecut aici toată copilăria. Giuleștiul nu înseamnă niște scaune, niște pereți. Înseamnă suflet! Mâine întâlnim Dinamo în cea mai bună formă din acest campionat, dar cu siguranță vom da totul pe teren pentru victorie. 

>

Vom juca și cu un om în plus, suporterul rapidist. Suporterii noștri sunt deosebiți, sper ca cei din teren să se ridice la așteptările dorite. Eu mă bucur de fiecare moment petrecut aici, nu știu cât de prețios este acest post”, a spus Mihai Iosif, într-o conferință de presă.

Mihai Iosif: „Nu putem fi nepăsători față de situația din Ucraina”

„Cred că toţi oamenii planetei, României, sunt îngrijoraţi. Nu putem fi nepăsători, mai ales că lucrurile sunt atât de grave şi atât aproape de noi. Cred că ar trebui să ne dăm seama de valoarea vieţii, de bucuria de a trăi şi să ne gândim mereu că planul material este secundar.

Oamenii pleacă doar cu o valiză, lasă totul doar pentru a trăi, asta înseamnă lupta pentru supravieţuire. Cred că ar trebui să fim mai buni şi cu bun simţ”, a spus Mihai Iosif, despre situație din Ucraina/

Singurul meu regret este că stadionul nou are doar 14.000 de locuri. Nu știu dacă pune cineva presiune pe noi. Șumudică e mare rapidist, nu a zis nimeni altceva. Iosif, la fel. Ce au ei de împărțit, e treaba lor. Noi trebuie să avem grijă să fie echipa bine. Nu e pentru mine să comentez. Poate să apară orice 
- Cristian Săpunaru

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Rapid - Dinamo

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.