Liga 1

Răbufnirea lui Ionuț Badea după victoria cu Clinceni: „Ceva de neînchipuit!”

Ionuț Badea Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 25 February 2022

UTA Arad a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-0. La finalul partidei, Ionuț Badea, antrenorul arădenilor, a comentat jocul elevilor săi. 

Badea s-a declarat total nemulțumit de starea gazonului de pe „Francisc Neuman” și consideră că echipa sa ratează multe ocazii de gol din cauza aceasta.

„Nu a fost deloc simplu. Din păcate, sesizez că nu va fi niciun meci simplu acasă. Vom fi nevoiți să creem mai multe ocazii de gol pentru a marcat, din mai multe motive. Primul pe care l-aș identifica este de infrastructură. Gazonul este ceva de neînchipuit. O arenă frumoasă să fie «lovită» de o ignoranță. Sper să se rezolve această situație, știu că oamenii de aici fac eforturi uriașe să repare acest gazon, dar acestea au mici rezultate. 

Într-adevăr, a fost un meci mai greu decât mă așteptam. Eu am experiența acestor situații, le-am explicat-o și jucătorilor. Am avut un parcurs aproape fără greșeală în primele meciuri cu Sepsi și CFR, echipe care joacă fotbal, pun presiune și lasă spații. 

Ai posibilitatea să faci o strategie mai elaborată, însă cu echipe mai mici, care creează o denistate mai mare este foarte greu pe acest teren să reușești scoruri fluviu, la fel cum s-a întâmplat și la meciul cu Dinamo care venea după două eșecuri usturătoare. Una peste alta sunt situații pe care le-am mai văzut, echipa răspunde bine la principiile ofensive. 

E adevărat că poate și riscăm mai mult decât o făceam înainte, dar până la urmă norocul îl ajută pe cel care îndrăznește”, a declarat Ionuț Badea la flash-interviu. 

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.