Liga 1

CSU Craiova și Chindia Târgoviște, cu gândul la Ucraina » Mesajul comun afișat înaintea meciului

Foto: Facebook @UCVOficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 25 February 2022

Fotbaliștii de la CS Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște au trimis un mesaj comun de pace înaintea meciului de astăzi, din runda cu numărul 28 a Ligii 1. 

Lumea sportului reacționează prin propriile mijloace în fața războiului crunt declanșat de Vladimir Putin pe teritoriul Ucrainei. CS Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște au afișat mesajul „Nu războiului”, atât în limba engleză, cât și în ucraineană. Gestul a fost salutat de cei peste 5.000 de spectatori de pe arena „Ion Oblemenco”.

Foto: Facebook @UCVOficial

Reghecampf se teme de războiul din Ucraina: „Nu mai e cazul să vorbim despre fotbal”

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, se teme de războiul declanșat joi de Rusia pe teritoriul țării-vecine Ucraina.

„E o situaţie dificilă. Sunt foarte mulţi români care trăiesc în Ucraina și sper să se rezolve cât mai repede această situaţie. Oamenii care se află în zonele critice să reuşească să plece de acolo. Este un lucru cu care nu suntem obişnuiţi. Eu nu m-am născut în război, nu am văzut niciodată această situaţie.

Este pentru prima dată în viaţa mea când în Europa se întâmplă un asemenea eveniment, mă refer mai aproape de noi. Nu ştiu ce să spun, pentru mine este ceva nou şi nu am experienţa necesară. Îmi este teamă, sincer”, a spus Laurențiu Reghecampf, în conferința de presă care a prefațat meciul cu Chindia Târgoviște.

VIDEO Stoican despre conflictul din Ucraina: „Mă bucur că Lucescu e bine. Putin va plăti pentru tot”

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.