Tenis

Simona Halep nu are antrenor, iar Ion Țiriac nu vede o problemă în asta: „Se poate descurca foarte bine şi fără. Nici eu n-am avut”

Simona Halep și Ion Țiriac Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 februarie 2022

Ion Țiriac (82 de ani), fost mare jucător de tenis, a comentat situația Simonei Halep, rămasă fără antrenor.

Simona Halep a renunțat la Adrian Marcu și Daniel Dobre după Australian Open și a decis să participe la turneele de la Dubai și Doha fără un antrenor. Ion Țiriac, un apropiat al acesteia, este de părere că Halep se poate descurca singură.

„Halep e un fenomen, a fost nr. 1 mondial atât timp, eu nu am fost un fenomen, dar am fost de două ori în primii zece şi la simplu, nr 1 la dublu şi nu am avut antrenor în viaţa mea. Antrenorul nu contează decât la antrenament pentru că în momentul în care ai intrat în acea cuşcă eşti singur. 

În momentul în care ai început să te uiţi la echipă, la antrenor, ţi-ai pierdut concentrarea şi nu mai esti acolo.

Halep se poate descurca foarte bine fără antrenor sau fără maseur sau preparator fizic, cu singura conditie: dacă e în stare în moralul ei să accepte că aproape doi ani de zile a făcut pauză din motive poate întemeiate şi să accepte că sunt alte jucătoare care ar putea să fie mai bune. Să accepte că nu trebuia să piardă ultimul meci. Nu ştiu ce s-a întâmplat”, a declarat Ion Țirac potrivit Telekom Sport.

Simona Halep: „O să vină ziua în care îmi iau antrenor”

În urmă cu 4 zile Simona se întorcea în România după eliminarea prematură de la Doha, acolo unde a pierdut în primul tur al turneului, 4-6, 3-6, cu Caroline Garcia și vorbea despre alegerea unui nou antrenor.

„Tot timpul am spus că antrenorul e foarte important, dar acum nu am un plan. Cu siguranță o să apară un antrenor, pentru că e greu la acest nivel să fii singură. Nu trebuie să așteptați, nu e un lucru vital. O să vină ziua în care îmi iau antrenor, vreau să-l aleg pe feeling. Darren are o jucătoare acum, nu se pune problema”, declara Halep

Citește alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.