Media

Vlad Nedelea, reporter GSP, nominalizat de Asociația Internațională a Presei de Sport la premiul de „Tânărul jurnalist al anului 2021”, pentru povestea emoționantă a lui Florin Hidișan în luptă cu cancerul

Vlad Nedelea, reporter GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 February 2022

Reporterul GSP Vlad Nedelea a fost nominalizat de Asociația Internațională a Presei Sportive pentru premiul de „Tânărul jurnalist al anului 2021”. 

  • AIPS a publicat astăzi lista extinsă a nominalizaților pentru premiu, jurnaliștii fiind aleși de un comitet de specialiști, de Comitetul Executiv al instituției și de jurați aleși;
  • Câștigătorul este anunțat în luna mai 2022. 

Reportajul emoționant cu Florin Hidișan a trecut granița

Gazeta Sporturilor a publicat povestea lui Florin Hidișan (39 de ani), fost fotbalist la UTA, U Cluj, FC Brașov sau Pandurii, care se luptă cu o formă gravă de cancer. 

Reportajul semnat de Vlad Nedelea și publicat în campania GSP „Inima Sportului” a făcut înconjurul României și a mobilizat zeci de persoane și cluburi să doneze pentru tratamentul fostului fotbalist. A dus la strângerea a peste 18.000 de euro. 

Cu peste 10 ani de experință la GSP, Vlad Nedelea a fost nominalizat la premiile AIPS după ce a primit premiul de „Tânărul jurnalist sportiv al anului 2017” din partea Asociației Presei Sportive din România. 

Vlad Nedelea, discutând cu Florin Hidișan (stânga), foto: GSP

Pe aceeași listă cu jurnalistul GSP, se află reporteri de la cele mai prestigioase redacții din lume, precum CNN, The Telegraph, Sports Illustrated, ESPN, BBC, Der Standard etc.

Puteți citi aici reportajele care au dus la nominalizare AIPS: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.