Liga 1

Daniel Pancu, enervat la culme de Șumudică: „Dereglează atmosfera, de ce să faci scandal, mai ales înaintea unui meci cu Dinamo?!”

Daniel Pancu, enervat la culme de Șumudică: „Dereglează atmosfera, de ce să faci scandal, mai ales înaintea unui meci cu Dinamo”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 februarie 2022

Daniel Pancu (44 de ani), fost antrenor și jucător la Rapid, s-a luat de Marius Șumudică, după ce acesta l-a atacat pe actualul antrenor al giuleștenilor, Mihai Iosif.

Fostul internațional consideră că intervenția lui Șumudică este total inoportună și îi face rău Rapidului înaintea derby-ului cu Dinamo. De asemenea, Pancu spune că i-ar fi răspuns lui Marius Șumudică, dacă ar fi fost în locul lui Iosif.

  • Rapid - Dinamo se joacă în această seară, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport. Partida va avea loc pe Arena Națională. 

Pancu, despre Șumudică: „Dereglează atmosfera, de ce să faci scandal, mai ales înaintea unui meci cu Dinamo?!”

„Dereglează atmosfera, de ce să faci scandal, mai ales înaintea unui meci cu Dinamo?! Influențează mult, oamenii vin la stadion. Rapid vine după o serie lungă fără victorie, sunt opt meciuri. Când vii și inflamezi… E un derby până la urmă, nu știi.

Nu e normal, nu mi se pare normal. Dinamo și-a revenit chiar acum. Vor conta și declarațiile astea. Mie nu mi-ar conveni să vină unul la televizor să influențeze opinia publică, suporterii. Că nu m-a căutat nimeni, să îl schimbi pe Pancu, că vin eu în locul lui Pancu. Nu sunt lucruri normale, vorbim de profesionalism și de respectul față de colegii de breaslă.

Eu mă pun în locul lui Miță Iosif. Eu îi răspundeam. Ce spuneam, îi spuneam. Nu sunt lucruri normale. Vorbim de respectul față de colegii de breaslă​”, a spus Daniel Pancu, potrivit playsport.ro.

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Rapid - Dinamo

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.