Campionate

Chelsea ar putea fi vândută de Roman Abramovic » La ce sumă e cotat clubul londonez

Chelsea ar putea fi vândută de Roman Abramovic » Valoarea clubului londonez este URIAȘĂ/ foto:GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 februarie 2022

Roman Abramovic, patronul rus al lui Chelsea, este considerat „unul dintre oamenii cheie ai cleptocrației lui Putin”. În contextul războiului dintre Rusia și Ucraina, mai mulți investitori ar fi interesați să o cumpere pe Chelsea, după ce Abramovic ar urma să fie interzis în Marea Britanie.

Potrivit Bloomberg, mai mulți investitori, unii dintre ei fiind americani, așteptă deciziile guvernului britanic în legătură cu sancțiunile împotriva Rusiei. Aceștia sunt în alertă în cazul în care Chelsea va fi scoasă la vânzare, deși valoarea clubului londonez se ridică la suma de 1,9 miliarde de euro.

Chelsea ar putea fi vândută pentru o sumă URIAȘĂ

Conform sursei citate, s-ar fi făcut deja o ofertă pentru cumpărarea lui clubului londonez, în această lună. Chelsea este deținută de Abramovic din 2003, iar în ultimii 19 ani a devenit una dintre cele mai populare și bogate echipe ale lumii. În acest moment, valoarea clubului este de 1,9 miliarde de euro.

Potrivit politicianului britanic Chris Bryant, „Abramovic nu mai este omul potrivit pentru a deține clubul Chelsea”, în contextul în care oligarhul rus ar urma să fie interzis pe teritoriul Marii Britanii.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.