Campionate

Fotbalul din Spania face un apel la pace » Mesajul „Opriți războiul”, afișat pe grafica meciurilor din La Liga

Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 februarie 2022

Liga Profesionistă de Fotbal din Spania a decis ca în timpul tuturor meciurilor din La Liga, competiție transmisă în peste 185 de țări, și La Liga 2 să fie afișat pe ecran mesajul „Opriți războiul!”. Spaniolii condamnă astfel războiul declanșat de Vladimir Putin, președintele Rusiei, în Ucraina.

„Prin această campanie, La Liga dorește să-și exprime respingerea față de orice conflict armat și sprijinul pentru pace, precum și sprijinul pentru dialog și armonie”, se arată într-un comunicat al La Liga.

Fotbalul din Spania face un apel la pace » Mesajul „Opriți războiul!”, afișat pe grafica meciurilor din La Liga

„LaLiga și cluburile transmit un mesaj în favoarea păcii. O fac trimițând un mesaj lumii în toate meciurile din etapa 26 de LaLiga Santander și 29 de LaLiga SmartBank, atât pe transmisia spaniolă, cât și pe cea internațională, din peste 185 de țări. Mesajul „Opriți războiul” va putea fi văzut la toate meciurile”, mai scrie în comunicatul Ligii Spaniole.

Mesajul „STOP WAR” ( „Opriți războiul”) pe grafica meciurilor din Spania // Foto: Captură TV

Cu câteva minute înainte de anunțul Ligii, mesajul „Nu războiului” a fost deja afișat pe ecranele stadionului Ciutat de València, care a găzduit vineri seara partida Levante-Elche. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.