Campionate

Imaginile zilei din sport vin de la Everton - Manchester City! Ucrainenii Zinchenko și Mykolenko, în lacrimi » Cum au apărut colegii lor pe gazon

+10 Foto
Ucrainenii Vitali Mykolenko (22 de ani) și Oleksandr Zinchenko (25 de ani) au fost emoționați până la lacrimi de evenimentele dinaintea meciului Everton - Manchester City.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 februarie 2022

Ucrainenii Vitali Mykolenko (22 de ani) și Oleksandr Zinchenko (25 de ani) au fost emoționați până la lacrimi de evenimentele dinaintea meciului Everton - Manchester City.

Mykolenko, fundașul lui Everton, și Zinchenko, apărătorul lui City, au fost ținuți pe băncile de rezerve de Lampard și Guardiola, cu scopul de a-i menaja. Înaintea fluierului de start de pe „Goodison Park”, cei doi ucraineni s-au îmbrățișat secunde bune la centrul terenului. Fotbalistul campioanei Angliei și-a ținut cu greu lacrimile.

Everton și Manchester City, alături de Ucraina

Zinchenko nu s-a mai putut abține câteva clipe mai târziu, când întreaga audiență și-a manisfestat sprijinul pentru Ucraina. Un steag imens a fost afișat în tribune, iar fotbaliștii celor două formații s-au implicat la rândul lor.

Cei ai lui Everton au purtat steaguri ale Ucrainei, iar ai lui City au îmbrăcat tricouri cu mesajul „Fără război”. 

Pep Guardiola, alături de Zinchenko și Ucraina

Guardiola și-a exprimat sprijinul „necondiționat” pentru Oleksandr Zinchenko, fundașul stânga ucrainean al lui Manchester City.

„Oleks e un tip incredibil de puternic. Desigur, echipa și clubul îi sunt aproape, necondiționat. Cum ne-am simți dacă ar fi vorba de țara noastră, unde ne-am născut și am avea familie și prieteni? Cum te-ai simți? Presupun că asta simte. Își iubește țara, a crescut acolo și ei atacă și ucid oameni nevinovați.

Nu este ușor în acest moment, dar la antrenamentul de ieri a fost genial, așa că este gata să joace în caz că va fi nevoie”, a declarat Guardiola.

VIDEO Cosmin Bărcăuan, fost fotbalist la Șahtior: „Am prieteni în Ucraina care trec prin momente grele”

>

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.