Liga 1

Fanii i-au cerut demisia, Mihai Iosif răspunde: „Ne-am dat ce nu suntem! Mă afectează”

Rapid - Dinamo 1-1. Mihai Iosif, antrenorul alb-vișiniilor, se declară deranjat fanii de la final care i-au cerut demisia.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 februarie 2022

Rapid - Dinamo 1-1. Mihai Iosif, antrenorul alb-vișiniilor, e afectat de faptul că fanii i-au cerut demisia.

Acel gol stupid al lor ne-a turnat plumb în picioare. Am avut o primă repriză foarte bună. Nu am dat goluri, atât, Dinamo nu ne-a surprins nimic. Am știut echipa lor, pur și simplu nu am marcat, pentru că ocazii am avut”, a declarat Iosif la final.

Rapid - Dinamo 1-1. Mihai Iosif, despre...

  • picajul Rapidului: „În primele etape ale campionatului ne-am dat ce nu suntem, ca să zic așa, știam că suntem o echipă de mijlocul clasamentului. Poate n-a fost bine că am făcut atâtea puncte la început. Trebuia să avem o constanță pe care n-am avut-o. Atitudinea lasă câteodată de dorit”
     
  • fanii care i-au cerut demisia: „Mă afectează, Rapid e casa mea, dar îi înțeleg pe suporteri, nu am câștigat. Au făcut o atmosferă senzațională, eu rămân acum echilibrat și drept. Am făcut tot ceea ce am putut pentru Rapid. Sunt multe lucruri pe care le-am făcut bine, însă am și eu partea mea de vină. N-am cum să-mi dau demisia, am muncit din greu să ajung aici. E imposibil! Dacă patronul mi-o va cere, atunci da, n-am nicio problemă”

Fără victorie de 9 etape, Rapid și-a luat gândul de la play-off în urma remizei de astăzi. Este pe locul 9, cu 37 de puncte.

Rapid - Dinamo 1-1. Gabi Torje: „Încercăm să evităm barajul”

>

Cum stau Rapid și Dinamo în clasament

Citește și alte știri despre Rapid - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.