Liga 1

Iuliu Mureșan acuză arbitrajul lui Istvan Kovacs: „Am fost păgubiți și la propriu, și la figurat”

Iuliu Mureșan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 februarie 2022

Rapid și Dinamo au remizat, scor 1-1, în derby-ul bucureștean al rundei cu numărul 28 din Liga 1. Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor” a comentat remiza de pe Arena Națională.

Mureșan este de părere că echipa sa merita să câștige confruntarea cu giuleștenii și că Dinamo a fost păgubită de un penalty la intrarea lui Moldovan asupra lui Patriche.

„De câteva etape, echipa are atitudine, joacă mult mai bine. Azi am pierdut două puncte, am fi meritat cele trei puncte, nu Rapidul. Am fost păgubiţi şi la propriu, şi la figurat. Eu zic că am avut penalty la faza cu Patriche, Moldovan nu a avut nicio treabă cu mingea. 

Dar asta e. Când va veni VAR-ul se vor corecta asemenea faze. Atitudinea echipei a fost bună, jocul a fost bun. Ceea ce e îmbucurător e că facem puncte în deplasare, ceea ce arată altă soliditate a echipei. 

Şi faptul că am luat goluri puţine. Sunt lucruri care-mi dau speranţe că va fi bine şi vom rezolva problemele din punct de vedere al clasamentului”, a declarat Iuliu Mureșan potrivit LookSport.

Mureșan: „La Dinamo este liniște acum”

Oficialul alb-roșiilor a vorbit și despre situația echipei în Liga 1 și este de părere că lucrurile s-au calmat în vestiar odată cu rezultatele din ultima vreme.

„La Dinamo acum e linişte. Lucrurile sunt aşezate, băieţii formează în sfârşit un grup, a fost foarte greu să facem acest grup. Zic eu că suntem bine şi se vede acest lucru în atitudine şi în realizări. Vreau să vorbesc despre jocul echipei, care s-a schimbat de trei etape în care am făcut cinci puncte.

E presiune mare, vă daţi seama. E bine că ştim să gestionăm şi presiunea. Eu nu am vrut să-l dau afară pe Stoican, nici nu mi-a trecut prin cap. Oamenii care nu se pricep la fotbal şi-au dorit multe lucruri la Dinamo, dar eu nu am gândit aşa” a mai spus Mureșan.

Cum arată clasamentul Ligii 1, după Rapid - Dinamo 1-1

Rapid și-a luat gândul de la play-off în urma remizei de sâmbătă. Este pe locul 9, cu 37 de puncte. Dinamo ajunge la 3 meciuri consecutive fără eșec și are 17 puncte.

VIDEO Marius Șumudică, în tribune la Rapid - Dinamo

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.