Campionate

Real Madrid, salvată din nou de Benzema » Victorie smulsă în ultimele minute cu Rayo Vallecano

Karim Benzema // Foto : Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 27 February 2022

Real Madrid s-a impus la limită, scor 1-0, pe terenul lui Rayo Vallecano, în etapa cu numărul 26 din La Liga. Karim Benzema (34 de ani) a fost din nou decisiv pentru madrileni, care păstrează un avans considerabil în fruntea ierarhiei.

Karim Benzema a ajuns la cota 19 în acest sezon, după ce a marcat golul decisiv al lui Real Madrid pe terenul lui Rayo. Francezul a marcat în minutul 83, din pasa lui Vinicius. Madrilenii își consolidează poziția de lider, cu un avans de 9 puncte în fața lui FC Sevilla.

Benzema, din nou decisiv pentru Real Madrid

Portarul gazdelor, Luca Zidane, fiul marelui „Zizou”, le-a dat mari bătăi de cap madrilenilor. Asensio putea deschide scorul încă din primul minut de joc, însă francezul a avut o intervenție excelentă.

Casemiro a marcat pentru Real în minutul 39, însă golul a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea cu VAR. „Los Blancos” au dat lovitura în minutul 83, după o fază superbă reușită de Benzema și Vinicius, finalizată de atacantul francez.

Real Madrid, avans confortabil în La Liga

După această victorie, Real Madrid se distanțează la 9 puncte de FC Sevilla, ocupanta locului 2. Trupa antrenată de Julen Lopetegui va avea parte de o partidă de foc în această rundă, contra rivalei locale Betis.

Rezumat VIDEO. Rayo Vallecano - Real Madrid 0-1

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.