Liga 1

Dumitru Dragomir, verdict după FCSB - Farul 0-2: „Ei doi sunt de vină! Acolo pierde Steaua titlul”

+25 Foto
Farul s-a impus în deplasare cu FCSB, scor 2-0. în runda cu numărul 28 din Liga 1. Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat în stilul caracteristic desfășurarea partidei de pe Arena Națională.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 februarie 2022

Farul s-a impus în deplasare cu FCSB, scor 2-0. în runda cu numărul 28 din Liga 1. Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat desfășurarea partidei de pe Arena Națională. În vizorul lui au intrat Malcom Edjouma și Vinicius.

Dumitru Dragomir crede că FCSB a pierdut titlul în această seară și că Toni Petrea are o parte însemnată din vină. 

VIDEO Dumitru Dragomir, după FCSB - Farul 0-2

>

„Acest meci s-ar putea să însemne pierderea campionatului, altfel aveau șanse. E mult, 6 puncte sunt multe față de CFR Cluj. E aproape imposibil! Iar CFR joacă bine. Steaua nu putea astăzi, o echipă așa firavă, tânără, e greu să ia campionatul. 

Farul, și fără meciul ăsta, tot ar fi intrat între primele 6 echipe. A câștigat pe merit astăzi. Bag mâna în foc că nu a fost nimic la mișto, niciun blat! Nu dădea Gigi meciul nici pentru 10 milioane de euro. S-a jucat corect, dar Farul a fost mult mai bună. FCSB nu joacă nimic de 4-5 etape. Cred că e vina antrenorilor, dar și a jucătorilor. Nu au nicio idee de joc, schimbările haotice, totul haotic. Relația între antrenor și Gigi e perfectă, de supus total. 

Să negociezi cu Becali e ca și cum ai negocia cu Putin. Se ține de cuvânt la fel ca ăla”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live.

Dumitru Dragomir consideră că Malcom Edjouma și Vinicius nu sunt suficient de buni pentru performanțele dorite de Gigi Becali: „Oameni buni, FCSB joacă prost la mijlocul terenului. Edjouma ăsta are doar viteza I și a II-a. Acolo pierde Steaua! Și fundașul central, au crezut că l-au adus să salveze Steaua, dar face niște greșeli... Vârsta nu iartă pe nimeni”.

Cum stau FCSB și Farul în clasament

Farul ajunge la 45 de puncte cu victoria de astăzi și face un pas important spre play-off. Le scoate matematic din cursă pe UTA și Rapid. FCSB pierde teren în lupta cu CFR Cluj, la 11 puncte în spate.

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.