Liga 1

Claudiu Keșeru, în lacrimi în fața „Peluzei Roș-Albastre” » Reacție nemiloasă a lui Becali, la vederea imaginilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 februarie 2022

FCSB - Farul 0-2. Claudiu Keșeru (35 de ani), atacantul roș-albaștrilor, a izbucnit în lacrimi la finalul partidei, în momentul în care a fost chemat în fața galeriei. 

Claudiu Keșeru nu a mai fost titular la FCSB de pe 23 ianuarie, din remiza 3-3 cu CFR Cluj. Intrat în dizgrația lui Gigi Becali, atacantul a fost lăsat în afara lotului în partida cu CS Mioveni, iar astăzi a intrat în ultima jumătate de oră.

Claudiu Keșeru, în lacrimi după FCSB - Farul 0-2

Atacantul a recunoscut că este deranjat de criticile finanțatorului, iar astăzi a refulat. Chemat în fața „Peluzei Roș-Albastre” după meciul cu Farul, Keșeru avea lacrimi în ochi, în timp ce fanii îi scandau numele. Fanii au fost de partea lui pe toată durata conflictului cu Gigi Becali. 

Gigi Becali nu crede în lacrimile lui Keșeru

În direct la „Digi Sport Special”, Gigi Becali a comentat momentul: „Nu mă interesează plânsetele lui Keșeru, mă interesează doar echipa mea. Plânge? Eu nu îl văd că plânge. Suferă și el. Dacă plânge, îmi pare rău. El e sentimental. El poate să facă asta, a avut clipe frumoase aici. Nici el nu mai poate, din păcate”.

VIDEO. Gică Popescu, prima reacție după FCSB - Farul:

>

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Farul

Cum stau FCSB și Farul în clasament

Citește mai multe știri despre FCSB - Farul:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.