Liga 1

FCSB, învinsă de omul pe care MM Stoica nu l-a vrut la echipă » Ce spunea oficialul roș-albaștrilor despre Jefte

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 februarie 2022

Farul a învins-o clar pe FCSB, 2-0, după un meci excelent reușit de formația lui Gică Hagi.

Cel mai bun jucător al meciului a fost atacantul spaniol Jefte Betancor, golgheterul Ligii 1. Ibericul a deschis scorul în minutul 12, cu un șut din mijlocul careului și a pus presiune în mod constant pe apărarea roș-albastră.

Mihai Stoica, despre Jefte Betancor: „Ați sărit pe mine, că sunt prost...”

Betancor a făcut un meci foarte bun chiar în fața lui Mihai Stoica, cel care nu l-a vrut înainte de startul noului sezon, când acesta era liber de contract.

„Am spus într-un moment de sinceritate că nu m-am gândit la Jefte şi toţi aţi sărit pe mine, că sunt prost... Nu m-am gândit la Jefte, îi avem pe Ianis Stoica, Dumiter, Keşeru. Este un jucător interesant, la o echipă care practică un joc ofensiv, cum e Farul, poate să fie pus în valoare. 

Dar la o echipă care ajunge mai rar la poartă nu cred că poate străluci aşa. Nu e genul care să rezolve meciul de unul singur, depinde de modul cum e servit de colegi”, a declarat Stoica, pe 17 februarie, la Telekom Sport.

Betancor a ajuns în România în septembrie 2020, când a semnat cu FC Voluntari, și s-a mutat la Farul în vara lui 2021. În România, are 9 goluri în 31 de meciuri la Voluntari și 15 goluri în 27 de meciuri la Farul.

Jefte, mai bun decât Keșeru, Dumiter și Ianis Stoica

Atacantul Farului a fost mai bun decât tot cei 3 jucători de la FCSB enumerați de MM Stoica. Jefte a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare a meciului. De partea cealaltă, Keșeru și Dumiter au luat 4, în timp ce Ianis Stoica a luat 5.

VIDEO Dumitru Dragomir, după FCSB - Farul 0-2: „FCSB nu va câștiga campionatul, nu joacă nimic!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.