Liga 1

Reacția fermă a unui jurnalist GSP: „Dacă îți place fotbalul nu ai cum să speri ca FCSB să câștige campionatul. E un model periculos pentru fotbal”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 February 2022

Invitat la emisiunea GSP Live, jurnalistul Remus Răureanu a vorbit despre lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj și condamnă felul în care Gigi Becali conduce clubul.

În urma eșecului de duminică seară, cu Farul, scor 0-2, FCSB se află acum la 11 puncte în spatele liderului CFR cu două etape înainte de finalul sezonului regulat.

Remus Răureanu, jurnalist GSP, crede că nu e normal ca deciziile să fie luate exclusiv de finanțatorul Gigi Becali.

>

„S-a rispit avântul și mi se pare că CFR e din nou favorită clară. Mai clară decât a fost în sezoanele trecute când a câștigat campionatul. Ceea ce este foarte bine după părerea mea, pentru că dacă îți place fotbalul nu ai cum să speri ca FCSB să câștige campionatul . E un model periculos pentru fotbal. 

Dacă între Dan Petrescu, un antrenor real, și Gigi Becali, un antrenor imaginat, care își conduce echipa de la televizor, tu ești suporterul lui Becali, nu ești pasionat de fotbal. Ești tentat de o fantezie, de o jucărie. Eu prefer pentru fotbal să câștige campionatul CFR, Craiova, Botoșani, FC Argeș, Voluntari, oricare club care urmează un modul normal cu un antrenor. 

Am tot auzit povești că și alți patroni se mai implică. Se mai implică, dar nicăieri implicarea nu e la nivelul acesta. Nicăieri nu vezi 4 schimbări la pauză, schimbare în minutul 39, comentarii la TV atât de dure, un proprietar care face absolut totul. Este o echipă condusă de la palat și eu sper ca o astfel de echipă să nu devină campioană în România. 

Nu e un comentariu anti-FCSB, dacă așa s-ar comporta Ioan Varga, patronul de la CFR, voi spera ca nici CFR să nu mai câștige nimic”, a declarat Remus Răureanu la GSP Live.

VIDEO Dumitru Dragomir, după FCSB - Farul 0-2: „FCSB nu va câștiga campionatul, nu joacă nimic!”

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.