Liga 1

Vestea pe care o așteptau jucătorii lui Dinamo: „Chiar eu am semnat”

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 februarie 2022

Rezultatele pozitive obținute de Dinamo în ultimele 3 etape (0-0 cu UTA, 4-0 cu Gaz Metan și 1-1 cu Rapid) le-au adus bani în conturi jucătorilor lui Flavius Stoican.

Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor” a dezvăluit că fotbaliștii lui Dinamo sunt cu banii la zi. Mai mult, jucătorii au încasat și primele după partidele cu UTA și Gaz Metan.

Jucătorii lui Dinamo, premiați de conducere

„Băieții au arătat în sfârșit că înțeleg ceea ce ne dorim de la ei și acum suntem pe drumul cel bun. Am început să strângem și puncte, se putea și mai bine de când a venit Flavius Stoican, dar momentan sesizăm o schimbare în bine. Ne-am achitat și de obligațiile financiare, iar eu am semnat ștatele pentru primele promise băieților.

Tot ce s-a promis, s-a achitat. Atât suma după meciul de la Arad, atunci când am făcut 0-0, cât și cea de la partida cu Gaz Metan. Suntem cu banii la zi.

Îmi pare rău că nu am învins Rapid în ultima etapă, dar a fost bun și un punct. Acum nu știu dacă aceste prime au făcut ca băieții să se mobilizeze suplimentar, însă totul e bine când se termină cu bine”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Prosport.

VIDEO Totul despre Dinamo - Sepsi

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.