Liga 1

FCU Craiova a pierdut două memorii la FIFA! Suma importantă pe care trebuie să o plătească Adrian Mititelu

Hugo Vieira / FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 februarie 2022

FCU Craiova a pierdut procesele intentate la FIFA de foștii fotbaliști Hugo Vieira (33 de ani) și Armin Gremsl (27 de ani). 

FCU Craiova va trebui să le plătească despăgubiri fotbaliștilor de care s-a despărțit în această iarnă. Primele două memorii, cele depuse de Gremsl și Hugo Vieira, au fost declarate valide de FIFA, iar Adrian Mititelu va trebui să scoată din buzunar aproximativ 100.000 de euro. Din informațiile Gazetei, alți doi jucători așteaptă decizia.

FCU Craiova, datorie de 100.00 de euro către foștii jucători

Portarul Armin Gremsl a fost adus inițial în test, în cantonamentul din vara lui 2021. Austriacul de 1,90 metri a impresionat și a fost păstrat în lot. Nu a reușit însă să se impună la prima echipă, strângând doar două apariții. În acest moment joacă la SCR Altach, în țara natală. 

Portughezul Hugo Vieira a fost transferat în aceeași perioadă de transferuri. Rapid, cu o tehnică peste medie, a fost titular în prima parte a sezonului, apoi a dispărut complet. Are un gol în 11 apariții pentru olteni. Între timp a ajuns în Malta, la Hibernians.

VIDEO Cele mai tari informații înainte de FCU Craiova - Rapid

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.