Handbal

CSM București - CSKA Moscova, ANULAT! Ce se întâmplă în Liga Campionilor la handbal feminin

CSM București (foto: Cristi Preda)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 februarie 2022

CSM București nu va mai juca cu CSKA Moscova în optimile de finală ale LigiI Campionilor la handbal feminin, după ce EHF a decis suspendarea tuturor reprezentantelor Rusiei și Belarusului.

Federația Europeană de Handbal (EHF) nu a rămas indiferentă după evenimentele ce au zguduit întreaga lume în ultimele zile și cere sancțiuni dure împotriva echipelor din Rusia. 

CSM București se poate califica direct în sferturile Champions League

Forumul european a anunțat în cursul zilei de luni că echipele naționale sau de club din Rusia și Belarus nu își vor mai disputa partidele programate în această săptămână.

Totodată, EHF a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial că va avea loc o întrunire a Comitetului Executiv pentru a se evalua situația și a se lua măsurile necesare. 

Astfel, la recomandarea Comitetului Olimpic Internațional (CIO), care a precizat ca sportivilor din Rusia şi Belarus să le fie interzisă participarea la competiţiile internaţionale, sunt șanse mari ca echipele din aceste țări să fie excluse din competițiile europene. 

Așadar, CSM București nu ar mai întâlni CSKA Moscova în optimile Ligii Campionilor. Nu este clar dacă „tigroaicele” ar avansa în „sferturi” sau vor întâlni pe altcineva. EHF urmează să facă un anunț zilele următoare!

Dubla cu CSKA Moscova, anulată

În funcție de decizia pe care EHF o va lua, partidele din optimile de finală ar putea să fie anulate, iar CSM București să meargă mai departe în competiție fără a susține meciurile cu echipa antrenată de românul Florentin Pera. 

Dubla manșă era programată pe 26/27 martie și 2/3 aprilie, cu partida tur pe terenul CSM-ului și cu returul stabilit în Rusia. 

Citește alte știri despre handbal

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.