Campionate

FC Barcelona, tot mai aproape de transferul unui superstar de la AC Milan » Catalanii ar fi trimis deja o ofertă oficială

Franck Kessie/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 februarie 2022

Franck Kessie (25 de ani), mijlocașul lui AC Milan, a intrat în ultimele 6 luni de contract cu „rossonerii” și poate negocia cu orice club. Ivorianul a refuzat toate ofertele de prelungire ale grupării milaneze și va pleca la vară, din postura de jucător liber de contract. 

Potrivit jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Barcelona i-ar fi trimis deja o ofertă oficială lui Kessie. Salariul propus de catalani este de aproximativ 6,5 milioane de euro pe sezon, o sumă uriașă în contextul problemelor financiare ale trupei „blaugrana”.

Barcelona l-ar fi ofertat pe Kessie

Mijlocașul ivorian este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui AC Milan în ultimii 5 ani, iar prestațiile sale bune l-au adus pe radarul mai multor echipe mari ale Europei, precum Barcelona, Real Madrid sau PSG. Potrivit sursei citate, reprezentanții clubului milanez au purtat deja negocieri cu agentul jucătorului, dar nu au ajuns la o înțelegere.

Potrivit Daily Mail, actualul salariul al lui Kessie ar fi de aproximativ 2,2 milioane de euro pe sezon. Astfel, dacă ar accepta oferta Barcelonei, mijlocașul ar putea câștiga de 3 ori mai mult. Conform lui Gianluca Di Marzio, conducerea lui Milan ar fi fost deja informată de oferta catalanilor pentru fotbalistul ivorian.

48 de milioane de euroeste cota lui Kessie, conform site-ului transfermarkt.com

36 de goluria marcat mijlocașul pentru AC Milan, în 210 partide

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.