Liga 1

Unul dintre favoriții lui Becali, criticat de Cornel Dinu: „Nu pot explica aducerea lui”

Paulo Vinicius Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 martie 2022

Cornel Dinu (73 de ani) îl critică pe Paulo Vinicius (37), fundașul central al celor de la FCSB.

Adus în vară gratis de la CFR Cluj după ce a câștigat 4 titluri consecutive cu ardelenii, Paulo Vinicius a devenit un titular incontestabil în apărarea roș-albaștrilor.

Brazilianul a fost pe teren și la meciul pe care FCSB l-a pierdut acasă, scor 0-2 în fața Farului, meci în care Vinicius a avut o prestație modestă, primind  nota 5 în Gazeta Sporturilor.

Cornel Dinu este de părere că aducerea lui Vinicius a fost un minus pentru FCSB din punct de vedere defensiv în acest sezon.

„Dând la o parte greşelile inadmisibile din defensiva FCSB-ului, începând cu Vinicius, a cărui aducere nu o pot explica sub nicio formă... Era un jucător considerat la sfârşitul carierei şi adus să întărească defensiva. Nu ştiu cine a făcut această opraţiune total nefarvorabilă pentru randamentul defensiv al FCSB-ului”, a declarat Cornel Dinu potrivit Telekom Sport.

23de meciuri și 2 goluri are Vinicius pentru FCSB în acest sezon

Florinel Coman criticat și el de Cornel Dinu

Alt fotbalist „Procurorul” l-a criticat este Florinel Coman, jucător pe care și finanțatorul Gigi Becali l-a certat după meciul cu Farul.

„Florinel a fost pe teren. S-a remarcat ceva prin tunsoarea care aduce paradoxal cu Senatul Roman acum vreo 2.000 de ani, dar asta e doar o coincidenţă. Nu înseamnă că e vreo competenţă sau vreo capacitate. 

E doar tunsoarea aceea până aici (n.r. - arată spre tâmplă) şi de aici, sus, rămâne un fel de scalp care-şi trage explicaţia prin luptele indienilor de a obţine cât mai multe scalpuri”, a mai precizat Cornel Dinu.

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.