Liga 1

Iosif, deranjat de ce i se întâmplă la Rapid: „Acum sunt prost, gras, fraier. Înainte eram Klopp!”

FCU Craiova - Rapid 3-2. Pe făraș la Rapid, Mihai Iosif nu-și explică picajul echipei din repriza a doua.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 martie 2022

FCU Craiova - Rapid 3-2. Pe făraș la Rapid, Mihai Iosif nu-și explică picajul echipei din repriza a doua.

„O primă repriză slabă de ambele părți, apoi am dat un gol, dar mi-e greu să explic cum am luat 3 goluri în 5 minute ulterior. E inadmisibil la o echipă de Liga 1! Voi avea o întâlnire cu conducerea, vom căuta soluții, să resuscităm echipa”, a declarat Iosif la Look Sport+.

Mihai Iosif, după FCU Craiova - Rapid: „Acum sunt gras, fraier”

Miță e dezamăgit de ce i se întâmplă la Rapid. Patronul Victor Angelescu discută public despre schimbarea lui, iar galeria i-a cerut demisia în mai multe rânduri.

Acum sunt grasul ăla fraier, prostul, acum câteva luni eram magician, Klopp. Alb în cap, gras, m-am făcut de la Rapid, de-asta am și tensiunea 20. Asta e, și Sfântul Petru s-a lepădat de Iisus. A cântat și la mine cocoșul de 3 ori! Poate voi face o conferință cum a făcut Boloni și voi discuta deschis, pentru că am multe de spus”, a mai afirmat Iosif.

Despre prezența lui Mutu în tribune, Iosif a zis: „Mi-aduc aminte că și în Liga 2 au început să apară antrenori pe lângă echipă. Știu foarte multe, dar mă abțin. Încă! Legat de multe subiecte. E problema fiecăruia când vine la un meci, până la urmă”.

Și tata mă trăgea de urechi, dar tot mă iubea. Așa și galeria. Dacă ei cred că eu sunt vinovatul, asta e, așa e la fotbal. Rapidul nu e nici al meu, nici al tău, e al urmașilor, urmașilor noștri, care sper să fie mai echilibrați
Mihai Iosif, antrenor Rapid

Mai multe știri despre FCU Craiova - Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.