Liga 1

Acționarul lui CFR Cluj, șocat de o rivală din Liga 1: „Este cea mai mare dezamăgire pentru mine!”

Ștefan Gadola, acționar minoritar CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 martie 2022

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, s-a declarat „șocat” de parcursul celor de la CS Universitatea Craiova din acest sezon.

După 28 de etape din sezonul regulat, CSU Craiova ocupă locul 3 în Liga 1, dar este la o distanță uriașă de liderul CFR Cluj, de 22 de puncte. La începutul sezonului, conducerea campioanei en-titre aștepta o luptă „la baionetă” cu oltenii, astfel că parcursul acestora a reprezentat o surpriză.

Ștefan Gadola, acționar minoritar la clubul vișiniu, a declarat la GSP Live că este „șocat” de rezultatele oltenilor. 

Acționarul minoritar de la CFR Cluj se declară „șocat” de parcursul lui CSU Craiova

>

„Sunt foarte, foarte surprins de Craiova. Chiar șocat! Nu-mi vine să cred că avem un așa avans. Campionatul trebuie să fie de calitate, dar, din păcate, nivelul fotbalului din România a scăzut foarte mult, iar asta nu este bine. Trebuie să avem o competiție de nivel înalt.

Dezamăgirea cea mai mare pentru mine în acest campionat este CSU Craiova, m-a șocat!”, a spus Gadola.

CSU Craiova trece printr-un moment bun în prezent, cu 4 victorii consecutive, dar înainte de acestea avusese o serie nefastă, cu un singur succes în 8 etape.

S-au plătit din salarii. Nu sunt la zi, dar nici 3 luni de restanțe nu sunt. Acum sunt două luni, dacă socotesc bine. Sigur, nu ne place, avem dorința de a plăti salariile la zi, dar având în vedere ce cheltuieli și probleme avem în club, aici suntem

- Ștefan Gadola, acționar minoritar CFR Cluj 

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.