Liga 1

Transferul din Liga 1 care a generat dihonie la CFR Cluj: „M-a surprins neplăcut, nu trebuia să-l lăsăm să plece”

Paulo Vinicius, primul din stânga // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 02 March 2022

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, regretă faptul că echipa vișinie a renunțat la serviciile fundașului central Paulo Vinicius (37 de ani). Brazilianul evoluează acum la principala rivală a ardelenilor, FCSB.

În vara lui 2021, după 4 ani în care Paulo Vinicius a evoluat la CFR Cluj, campioana României nu i-a prelungit contractul stoperului brazilian.

La scurt timp după, Vinicius a semnat cu principala rivală din Liga 1 a vișiniilor, FCSB.

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, regretă decizia clubului de a renunța la Vinicius. El sugerează că ultimul cuvânt i-a aparținut fostului președinte din Gruia, Marian Copilu, care a demisionat de la club vara trecută, în urma unui scandal monstru.

Ștefan Gadola, acționar minoritar CFR Cluj: „Plecarea lui Vinicius, o dezamăgire”

>

„Sunt câțiva jucători care au fost la noi și apoi am rămas șocat când i-am văzut în alte tricouri. Pe Vinicius l-am stimat foarte mult, dar ăsta este fotbalul.

M-a surprins acel transfer, sincer, dar asta este. Personal, îl regret, am regretat că a plecat. Pentru mine a fost o dezamăgire că a plecat.

A fost o decizie luată pe vremea aceea, când era... cineva la club”, a spus Gadola la GSP Live.

La CFR Cluj, Paulo Vinicius a jucat în 139 de meciuri, în care a înscris 16 goluri. El a căpătat reputația de fundaș-golgheter, fiind autorul unora dintre cele mai importante reușite ale ardelenilor. Cu Vinicius în echipă, CFR Cluj a câștigat 4 campionate și două supercupe.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.