Liga 1

CS Mioveni își pune cantonamentul la dispoziția refugiaților din Ucraina: „Ajutăm cum și cu ce putem”

Prin Vama Siret (Suceava) intră zilnic în România mii de refugiați ucraineni/ foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 02 martie 2022

Președintele lui CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a anunțat deja Primăria despre disponibilitatea clubului de a veni în ajutorul refugiaților din Ucraina: ”Putem găzdui cam 40 de persoane”.

Primăria Mioveniului s-a implicat activ în susținerea refugiaților din Ucraina, iar clubul de fotbal s-a alăturat eforturilor autorităților locale. În condițiile în care n-are forța financiară a cluburilor importante, precum FCSB, CFR Cluj sau CSU Craiova, gruparea argeșeană s-a oferit să pună la dispoziție cantonamentul echipei.

CS Mioveni, ajutor pentru refugiații din Ucraina

 "Ajutăm cum putem și cu ce putem. La baza noastră, aflată chiar în oraș, putem primi cam 40 de persoane. Pregătim și paturi suplimentare. Am anunțat deja Primăria, care a identificat și alte locații unde vor fi cazați refugiați, dacă e nevoie", a declarat președintele Dumitru Olteanu, pentru Gazeta Sporturilor. 

La cantonament se află terenurile de antrenament ale echipei, precum și o sală de forță, dar Olteanu nu-și face griji din cauza aglomerației care s-ar putea crea la un moment dat: "Ne restrângem un pic, se rezolvă. Iar înaintea meciurilor, vom găsi noi unde să-i cazăm pe jucători, eventual pe la vreun hotel". 

Primăria a expediat deja un transport cu alimente la vama Siret, iar ieri urma să plece un altul.

1,8 milioane de euroeste bugetul lui CS Mioveni pentru sezonul 2021/2022

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.