Liga 1

CS Universitatea Craiova se implică în ajutorarea victimelor din Ucraina » Tricouri speciale la Mioveni, care vor fi scoase la licitație

Articol de Aurelian Botezatu, Vlad Nedelea  —  miercuri, 02 martie 2022

CS Universitatea Craiova se înscrie pe lista formațiilor din Liga 1 care ajută Ucraina după atacurile rusești.

  • CS Mioveni și CSU Craiova se joacă de la ora 17:30. Partida e în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

Formația antrenată de Laurențiu Reghecampf va purta la meciul de azi cu CS Mioveni tricouri speciale.

Universitatea Craiova, tricouri speciale pentru victimele din Ucraina

Pe spatele tricourilor pe care le vor purta oltenii, în locul numelor jucătorilor, vor fi scrise orașele devastate de atacurile armatei din Rusia. În plus, pe față va fi steagul Ucrainei și mesajul „No War” (n.r- Fără război).

Ulterior, tricourile vor fi scoase la licitație. Sumele încasate vor fi donate către ONG-urile care ajută victimele ucrainene.

Astăzi nu este doar despre fotbal, ci și despre solidaritatea față de poporul ucrainean, aflat în fața pericolului extincției ca urmare a invadării Ucrainei de către forțele armate ale Federației Ruse. Nu putem trece cu vederea acest război fără sens care, în ultima săptămâna, a zguduit omenirea. 

Astăzi este despre vecinii noștri și despre faptul că suntem, cu toții, alături de ei. 

Astăzi, Știința va intra pe teren cu gândul la ei. Vom evolua cu tricouri special personalizate cu numele celor mai importante orașe din Ucraina, în care mii de cetățeni ucraineni și-au dat viața pentru a-și apăra patria. 

Toate tricourile oficiale de joc ale Științei vor fi ulterior oferite Peluzei Nord Craiova pentru a fi scoase la licitație pe pagina oficială de Facebook a galeriei noastre. Toată suma adunată va fi apoi donată ONG-urilor din Ucraina pentru a ajunge la oamenii care se zbat să supraviețuiască.

Budʹ міцною, Україно 
– comunicat CS Universitatea Craiova 

VIDEO CS Universitatea Craiova, tricouri speciale pentru victimele din Ucraina

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.