Campionate

Mircea Lucescu a adus două autocare de refugiați în România » Ajutor pentru rudele fotbaliștilor de la Dinamo Kiev

Marți seară au intrat în România două autocare cu rude ale jucătorilor de la Dinamo Kiev. S-a ocupat de întreaga operațiune Mircea Lucescu, antrenorul campioanei Ucrainei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 martie 2022

Marți seară au intrat în România două autocare cu rude ale jucătorilor de la Dinamo Kiev. S-a ocupat de întreaga operațiune Mircea Lucescu, antrenorul campioanei Ucrainei.

Soții, copii, inclusiv angajați ai clubului au reușit să fugă de războiul din Ucraina cu ajutorul lui Il Luce și să se cazeze în România, la Iași.

Mircea Lucescu ajută familiile jucătorilor de la Dinamo Kiev

Lucescu, revenit și el în țară, s-a ocupat de tot, a asigurat transportul, cazarea și a facilitat drumul grupului din care face parte și Sergiy Sydorchuk, căpitanul lui Dinamo Kiev.

Mobilizarea generală din Ucraina - bărbații cu vârste între 18 și 60 de ani n-au voie să părăsească țara timp de 90 de zile - face o excepție pentru cei care au minim 3 copii, așa cum e cazul lui Sydorchuk.

Lucescu e foarte preocupat de situația din Ucraina și în special de starea de spirit a jucătorilor săi. A ținut legătura cu elevii lui și le-a promis că va avea grijă de familiile acestora.

La începutul săptămânii, 13 sud-americani de la Dinamo Kiev și Șahtior au ajuns în România, fiind așteptați la graniță de o delegație a Federației Române de Fotbal.

De ce nu reușesc fotbaliștii români în străinătate? Mircea Lucescu a sesizat problema:

>

Citește mai multe știri despre războiul din Ucraina:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.