Formula 1

Bernie Ecclestone, declarații șocante după ce Putin a invadat Ucraina: „Foarte direct și onorabil, a făcut ceea ce a promis!”

Vladimir Putin și Bernie Ecclestone/ foto: GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 March 2022

Bernie Ecclestone (91 de ani), miliardarul britanic și fostul șef din Formula 1, a oferit niște declarații șocante legate de Vladimir Putin, după ce președintele Rusiei a invadat Ucraina.

Deși Marele Premiu de Formula 1 din Rusia a fost anulat, după războiul pornit de Putin, Ecclestone îl laudă pe președintele rus și îl consideră a fi un om onorabil.

Ecclestone îl laudă pe Vladimir Putin

„Ca persoană, îl consider foarte direct și onorabil. A făcut exact ce a spus că va face, fără să mai dea explicații. Marele Premiu al Rusiei depinde foarte mult de situația dintre Ucraina și Rusia.

Nu va fi nicio diferență dacă se mai ține sau nu cursa în Rusia. Poate că alți oameni cred că Rusia a făcut ce trebuia. Cum poate cineva să judece ce se întâmplă astăzi?”, a spus Bernie Ecclestone într-un interviu pentru Times Radio.

Marele Premiu de la Sochi, anulat

Marele Premiu al Rusiei, programat pe 25 septembrie, nu va mai avea loc în 2022. Federația Internațională de Automobilism l-a anulat, după ce Rusia a invadat Ucraina.

„Campionatul Mondial de Formula 1 ajunge în țări din întreaga lume cu o viziune pozitivă, de a uni oamenii, aducând națiunile împreună. Urmărim ce se întâmplă în Ucraina cu tristețe, șoc, dar și cu speranța unei soluționări rapide și pașnice a crizei actuale. Este imposibilă organizarea Marelui Premiu al Rusiei în circumstanțele actuale” au comunicat cei de la FIA.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.