Campionate

Un ucrainean care a jucat în Liga 1, în lacrimi pe Instagram » Pus la zid în comentarii: „Cine ne atacă? Spune-i gândacului agresor pe nume!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 March 2022

Artem Milevskyi (37 de ani) a fost criticat pe Instagram, după ce a postat un mesaj în care a militat pentru pace, însă nu a criticat deloc Rusia, țară care a atacat Ucraina.

Fostul atacant ucrainean, născut la Minsk (Belarus), a publicat pe Instagram un video în care arată unde se adăpostește de bombe, împreună cu familia sa, iar la final a avut un mesaj scurt.

„Vrem pace. Am jucat în Ucraina, în Rusia și la Brest (Belarus). Lăsați-ne în viață! Opriți totul. Nici nu știu ce să mai spun. Credeam că lumea se va înțelege și totul se va rezolva. Stăm într-o parcare, nu știu...”, a spus Milevskyi, printre lacrimi.

Artem Milevsky, criticat pe Instagram

Ucrainenii care au văzut videoul lui Artem Milevskyi s-au enervat și i-au cerut fostului fotbalist să aibă o reacție mai dură la adresa acțiunilor lui Vladimir Putin, potrivit presei din Ucraina.

O parte din comentariile agresive:

  • „Mile, află cine bombardează Ucraina! Spune lucrurilor pe nume”
  • „Artem, spune-i gândacului agresor pe nume! E război!”
  • „Aici se ajunge când spui că nu te implici în politică”

De-a lungul carierei, Milevskyi a jucat la Dinamo Kiev, Gaziantepspor, Hajduk Split, Concordi Chiajna, Tosno, Dynamo Brest, Kisvarda și FK Minaj, retrăgându-se în septembrie 2021.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.