Liga 1

Valeriu Iftime, intervenție furibundă: „Ne-am bătut joc de noi, suntem o amintire! Facem experimente la meciuri cruciale?”

Valeriu Iftime / FOTO: GSP

Articol de Remus Dinu  —  joi, 03 martie 2022

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a reacționat, în exclusivitate pentru GSP.ro, după înfrângerea suferită de moldoveni în deplasare cu Farul, scor 0-2

  • SITUAȚIA: Echipa lui Marius Croitoru e în pericol să rateze play-off-ul. FC Argeș a învins-o pe FCSB, scor 1-0, iar în ultima etapă o va înfrunta în meci direct pe FC Botoșani, miza fiind locul 6.  

La puțin timp după Farul - FC Botoșani 2-0, finanțatorul botoșănenilor și-a criticat echipa, dar și pe antrenorul Marius Croitoru, pentru prestația din partida de la Ovidiu, făcând un pronostic sumbru pentru echipa sa. 

Valeriu Iftime, după Farul - FC Botoșani 2-0: „Ne-am bătut joc de noi, suntem o amintire!”

„Play-off-ul e în pericol, așa este! Dacă FC Argeș o bate pe FCSB, noi nu intrăm în play-off! N-am bătut joc de noi în seara aceasta! Nu știu ce a vrut să facă Marius (n.r - Croitoru), dar ce a fost în seara aceasta numai fotbal nu a fost. A fost o echipă complet schimbată. Dacă noi facem experimente la meciuri cruciale, Hagi te taxează. Cu Hagi nu te joci.

Nici cu Mioveni nu am jucat nimic. Dar avem câteva meciuri de când nu jucăm nimic, ne-a bătut Craiova lui Mititelu. Noi suntem o amintire! Sunt destul de trist, având în vedere ce am așteptat și unde sunt acum”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Țin cu FCSB în seara aceasta, vă dați seama. N-am fost niciodată mai FCSB-ist decât azi, dar asta e.

Valeriu Iftime, înainte de FC Argeș - FCSB

Cum a abordat Marius Croitoru meciul cu Farul: Ed. Pap - Haruț, Dawa, Șeroni, Dragu - Ed. Florescu, E. Papa - Braun, D. Croitoru, Fili - M. Roman

Criza celor de la FC Botoșani e vizibilă și în materie de rezultate. În ultimele patru etape, moldovenii au obținut o singură victorie, 2-0 cu modesta Academica Clinceni. În rest, două eșecuri (2-3 cu FCU Craiova și 0-2 cu Farul) și două egaluri (1-1 versus Chindia, 0-0 versus CS Mioveni).

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.