Liga 1

Andrei Vlad, eroare monumentală la Pitești! „Messi al portarilor”, moment inexplicabil la golul lui FC Argeș + SCHIMBAT la pauză

Eroarea inexplicabilă a lui Andrei Vlad / Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 martie 2022

Andrei Vlad, goalkeeper-ul celor de la FCSB, a fost protagonistul unei noi erori monumentale. Portarul roș-albaștrilor a greșit inexplicabil la Pitești, iar FC Argeș a deschis scorul în minutul 16, prin George Ganea. 

O fază banală, care nu anunța nimic notabil, s-a transformat într-o nouă greșeală incredibilă a lui Andrei Vlad, poreclit cândva „Messi al portarilor” de către Gigi Becali, dar ale cărui greșeli i-au costat puncte bune pe băieții lui Toni Petrea în acest sezon. 

Vlad a primit o pasă în propriul careu de la Ovidiu Popescu, însă ce a urmat i-a lăsat perplecși pe colegii săi. Neatent, goalkeeper-ul a încercat să-i întoarcă în flanc lui Popescu, dar a bâlbâit mingea, care a ajuns la Cristi Tănase. „Dodel” i-a pasat lui George Ganea, complet nemarcat în jumătatea careului, iar fotbalistul împrumutat de la Farul nu a iertat.

După 45 de minute pline de ezitări, Andrei Vlad a fost schimbat la pauză, fiind înlocuit cu Ștefan Târnovanu!

Vlad nu e la prima greșeală, nu i-a înghețat piciorul, i-a înghețat mintea. De ce crezi că Dan Petrescu cere portarului să nu greșească, fiindcă e ultimul om în apărare!

Vasile Miriuță, la Look Sport

Alte erori comise de Andrei Vlad în actualul sezon

400.000 de euroa fost suma cu care FCSB l-a cumpărat de la CSU Craiova, iar în prezent cota lui Vlad, evaluată de transfermarkt, e de 900.000 de euro

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.