Liga 1

Octavian Popescu a plâns ca un copil după eșecul de la Pitești!

+7 Foto
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 martie 2022

FC Argeș a învins-o pe FCSB, scor 1-0, și speră la play-off. Octavian Popescu (19 ani) a fost surprins plângând la finalul partidei de la Pitești. 

  • FC Argeș se califică în play-off dacă se impune în deplasare cu FC Botoșani, din ultima rundă a sezonului regulat. 

FCSB a pierdut al doilea meci consecutiv în Liga 1, din nou fără gol marcat. Frustrarea strânsă pe durată celor 90 de minute a refulat după fluierul final al lui Ovidiu Hațegan, iar Octavian Popescu a fost surprins plângând în drumul spre vestiare. 

Octavian Popescu, în lacrimi după FC Argeș - FCSB 1-0

Tavi Popescu a fost din nou unul dintre fotbaliștii cu reușite, și-a găsit excelent colegii în câteva rânduri, dar fără rezultat pe tabelă. Favoritul lui Gigi Becali nu și-a putut ascunde dezamăgirea și a plâns ca un copil. Antrenorul Toni Petrea este surprins în timp ce trece prin fața lui, cu capul plecat.

Lacrimi după fiecare meci la FCSB

Claudiu Keșeru (35 de ani), atacantul roș-albaștrilor, a izbucnit în lacrimi la finalul partidei pierdute week-end-ul trecut cu Farul, scor 0-2, în momentul în care a fost chemat în fața galeriei. Fanii au fost de partea lui pe toată durata conflictului cu Gigi Becali, iar în momentul în care și-a auzit numele strigat, Keșeru nu s-a mai putut abține. 

VIDEO Merge Ilie Poenaru la FCSB? „Știu că sunt pe lista lor, dar nu am discutat cu nimeni”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.