Liga 1

Gigi Becali, acuzat după încă un pas greșit făcut de FCSB: „Jucătorii simt că antrenorul nu e șeful și nici nu le mai vine să se antreneze”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 martie 2022

Gigi Becali a fost criticat la GSP LIVE după înfrângerea suferită de FCSB, 0-1 cu FC Argeș.

Invitat la GSP LIVE, Marin Barbu a vorbit despre implicarea patronului FCSB în alcătuirea echipei și la schimbările din timpul meciului, explicând cum îi afectează pe jucători.

VIDEO Gigi Becali, criticat pentru implicarea la FCSB

>

„La FCSB, funcțiile ar trebui împărțite. Patronul trebuie să fie patron, managerul trebuie să fie manager, antrenorul să fie antrenor. Becali zice că sunt banii lui și face ce vrea, dar nu e chiar așa. Adică jucătorii simt că nu conduce antrenorul și nu iese bine.

Dacă ne gândim bine, când o haită de lupi nu are un lider, nu e bine. La fel și la FCSB. Jucătorii trebuie să știe că antrenorul e șeful. Mai toți patronii se bagă la echipă, dar o fac subtil, între 4 ochi, și nu știe nimeni. Când te bagi prea mult, nu e bine. La FCSB, fiecare face ce vrea. Chiar dacă uneori fac o impresie bună, cum a fost în repriza a doua a meciului cu Chindia. 

Poate nici jucătorului nu-i mai vine să se antreneze când simte că merită să joace și nu joacă. Jucătorii nu sunt fraieri. Simt anumite lucruri. De aceea sunt și probleme de indisciplină în joc. Fotbalul e colectiv, nu se joacă de unul singur. De aici pleacă totul.

La echipa lui Hagi de ce nu e așa? Acolo decide un singur om. Cine calcă o dată pe bec, a doua oară nu mai calcă. Fiecare luptă pentru un loc în echipă și joacă cine merită”, a spus la GSP LIVE fostul antrenor.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.