Liga 1

Jucătorul pe care Becali îl așteaptă la FCSB: „Îl iau oricând!” » Se gândește din nou la retragere: „Dacă nu era el, renunțam la fotbal”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 martie 2022

După 0-1 cu FC Argeș, Gigi Becali, patronul FCSB a vorbit din nou despre retragerea din fotbal.

Omul de afaceri spune că Octavian Popescu e jucătorul care-l determină să nu renunțe la FCSB și a dezvăluit că este tentat să-l readucă la atacantul Bogdan Stancu (34 de ani), aflat în prezent la Eyupspor.

Gigi Becali îl vrea pe Bogdan Stancu la FCSB

„M-ar interesa oricând Bogdan Stancu. Dar acum nu se poate, nu e perioadă de transferuri. Îl iau oricând pe Bogdan Stancu. Uite, mi-ai dat o idee”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Bogdan Stancu a fost prezent la meciul dintre FC Argeș și FCSB, declarându-se bucuros de victoria piteștenilor. Dorit și în vară de echipa roș-albastră, Stancu spunea recent că „ FCSB este cu siguranță echipa la care aș vrea să joc în România în momentul în care m-aș întoarce”,

5 milioane de euroa încasat FCSB de la Galatasaray în schimbul lui Bogdan Stancu

Stancu a jucat la FCSB în perioada iulie 2008 – ianuarie 2011. În are sezon are 3 goluri în 14 meciuri în a doua ligă din Turcia.

Bogdan Stancu

Gigi Becali: „Nu știu dacă mai fac fotbal! Dacă nu era Tavi Popescu, mă retrăgeam”

„Acum nu știu dacă mai fac fotbal. E posibil să mă retrag. Ce dacă bat pe FC Voluntari etapa viitoare? Dacă nu iau campionatul sau dacă ajung pe 3 și nu merg în cupele europene, ce să mai fac?

Pentru Dumnezeu contează punctele? Eu în Domnul îmi pun baza. Șansele mici, dar eu am altă mentalitate. E foarte simplu. Ce mare lucru e pentru Dumnezeu? 7 puncte nu sunt mare lucru. Ce, nu poate CFR să se încurce?

Jucătorii nu cred pentru că ei sunt realiști. Dacă eram și eu realist, nu mai credeam. Dar eu nu sunt realist. Văd lucrurile în Domnul. Dacă El vrea, ne dă campionatul. Dacă nu aveam un fotbalist ca Tavi Popescu, care pictează și care mă face să cred că pot să iau bani mulți, poate abandonam și fotbalul”, a adăugat omul de afaceri.

VIDEO Grigore Sichitiu, critici dure la adresa FCSB-ului: „Fiecare joacă ce vrea”

>

Citește și 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.