Stiri extrasport

Arena Națională, gazda unui eveniment umanitar major pe 12 martie » Cum o afectează pe FCSB

+14 Foto
Sâmbătă, 12 martie, Arena Națională va fi gazda unui eveniment umanitar destinat cetățenilor ucraineni.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 05 March 2022

Sâmbătă, 12 martie, Arena Națională va fi gazda unui eveniment umanitar destinat cetățenilor ucraineni.

Organizatorii festivalului Saga, programat în luna iunie 2022 pe Arena Națională, pun la cale un eveniment asemănător și week-end-ul următor. Toate încasările strânse urmează să fie donate către „Crucea Roșie Română” și direcționate ulterior către cetățenii ucraineni afectați de război.

Încă nu au fost anunțate numele artiștilor care vor participa la spectacol. În vânzare au fost puse două tipuri de bilete. Cele care permit accesul pe gazon costă 74,99 RON, iar cele din tribune și peluze pot fi achiziționate la prețul de 49,99 RON.

Gazonul Arenei Naționale, în pericol

Gazonul Arenei Naționale va avea de suferit în urma evenimentului organizat sub egida Saga. Cea mai afectată formație va fi FCSB. Vicecampioana ar trebui să își joace acolo toate partidele din play-off-ul care stă să înceapă. 

Rapid, cealaltă echipă care a apelat în mod constant la Arena Națională, ar putea evita bătăile de cap. Noua arenă din Giulești este finalizată și mai așteaptă doar avizul din partea ISU. Oficialii clubului iau în calcul să joace acolo primul meci din play-out. 

VIDEO Propunerea lui Cornel Șfaițer pentru Răzvan Burleanu: „Întreg sportul din Ucraina e într-o situație dificilă, asta ar fi o mână de ajutor”

>

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.