Liga 1

Greșeală de arbitraj în Sepsi - FCU Craiova! „Centralul” n-a văzut un penalty evident

În minutul 68 al meciului dintre Sepsi și FCU Craiova, la scorul de 2-1, covăsenenii au cerut o lovitură de la 11 metri, pentru un fault comis de William Baeten asupra lui Bogdan Mitrea.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 04 March 2022

În minutul 68 al meciului dintre Sepsi și FCU Craiova, la scorul de 2-1, covăsnenii au cerut o lovitură de la 11 metri, pentru un fault comis de William Baeten asupra lui Bogdan Mitrea. 

În minutul 68, după un corner executat de Sepsi din flancul stâng al atacului, a avut loc o fază complicată. Câte 3 jucători din fiecare tabără s-au luptat pentru minge și au îngreunat misiunea arbitrului Andrei Antonie. 

Penalty nedat în Sepsi - FCU Craiova

„Centralul” nu a văzut intrarea din spate a lui William Baeten asupra lui Bogdan Mitrea. Fundașul central al lui Sepsi a avut prim-planul, a protejat mingea, și a fost lovit în piciorul drept.

FOTO: Captură @Digi Sport

Andrei Antonie se află la mai puțin de 10 metri de fază, dar este mascat de grupul de jucători din zonă. Se apleacă, încearcă să surprindă momentul, dar ia decizia greșită.

Mingea vine sub controlul lui Mitrea, iar Baeten vine și îl lovește în piciorul drept. Asta e o fază de VAR. Era imposibil să vadă. E fault
- Constantin Zotta, expertul Telekom Sport în arbitraj

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.