Liga 1

Ce se va întâmpla cu FCSB dacă Gigi Becali chiar se va decide să se retragă: „Lor le va lăsa echipa”

Singurul motiv pentru care Gigi Becali s-ar retrage din fotbal: „Nu va renunța! Doar dacă alege să se retragă pe drumul credinței”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 martie 2022

Dinu Gheorghe, fost președinte la Dinamo și Rapid, consideră că Gigi Becali va renunța la FCSB doar în cazul în care va decide să se retragă la mănăstire.

După ultima înfrângere a celor de la FCSB, 0-1 cu FC Argeș, patronul echipei a vorbit din nou despre retragerea din fotbal. Becali spune că Octavian Popescu este jucătorul care îl oprește să renunțe, deoarece ar putea încasa o sumă mare de bani de pe urma vânzării tânărului fotbalist.

Dinu Gheorghe: „Nu va renunța! Doar dacă alege să se retragă pe drumul credinței”

„El a făcut lucruri foarte bune în fotbalul românesc, dar are și momente în care eu nu îl înțeleg, adică nu ascultă chiar de nimeni. Această placă pe care o pune mereu: «Domne, eu am dirijat banii mei și nu am intrat în faliment ca alte echipe» este argumentul tampon care apare mereu cu el, dar nu e suficient.

Nu va renunța niciodată. Echipa asta va rămâne. Probabil dacă într-adevăr va merge pe drumul pe care a spus că vrea să îl aleagă, să se retragă pe drumul credinței, să își satisfacă această dorință sufletească, atunci sigur, dar probabil că va rămâne familia, va lăsa echipa familiei”, a spus Dinu Gheorghe, potrivit prosport.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.