Campionate

Au lovit portarul și au oprit meciul! Haos și show pirotehnic la meciul Vitesse - Sparta Rotterdam

Vitesse// Foto: IMAGO / Pro Shots

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 05 martie 2022

Fanii lui Vitesse au provocat întreruperea disputei cu Sparta Rotterdam în minutul 90+1, la 0-1, și probabil că echipa gazdă va fi sancționată cu 0-3 la „masa verde”.

Incidente grave aseară în campionatul primei ligi din Țările de Jos. Partida Vitesse - Sparta Rotterdam a fost abandonată în primul minut al prelungirilor, la scorul de 0-1, gol marcat de Dalmau (5). Portarul Okoye al echipei vizitatoare a fost lovit cu un pahar cu bere aruncat din peluză, moment în care în teren au pătruns mai mulți suporteri din Arnhem!

Goalkeeperul atacat și-a revenit și l-a alergat pe unul dintre „invadatori”, îndepărtându-l cu ajutorul stewarzilor. Problemele nu s-au terminat aici, pentru că din tribune s-a pornit un bombardament cu materialie pirotehnice. Arbitrul a trimis cele două echipe la vestiare și a așteptat 30 de minute potolirea spiritelor pentru a se juca cele câteva minute rămase din meci.

Haos și show pirotehnic la Arnhem

N-a fost însă chip ca poliția și forțele de securitate să restabilească ordinea pe stadion, tirul de petarde, fumigene și torțe obligându-l pe „central” să decidă abandonarea jocului. 

Iar după toate probalitățile, partida va fi pierdută pe Vitesse, Comisia de Disciplină urmând să dicteze înfrângere la „masa verde” (0-3) pentru viitoarea adversară a Romei în „optimile” Conference League.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.