Pariuri sportive

Napoli - AC Milan: Cine bate revine pe primul loc în Serie A! Trei PONTURI pentru un meci esențial în lupta pentru titlu din Italia

Articol de Alberto Boțoghină  —  sâmbătă, 05 martie 2022

Napoli și AC Milan se întâlnesc azi, de la 21:45, în cea mai așteptată partidă a etapei a 28-a din Serie A. Cele două rivale sunt implicate în lupta la titlu, alături de Inter, iar cine câștigă meciul din această seară va urca pe prima treaptă a clasamentului.

Inter și-a făcut, în sfârșit, datoria și a demolat-o pe Salernitana (5-0), iar echipa lui Simone Inzaghi e prima în ierarhia din Serie A. Cu număr egal de partide, Inter are 58 de puncte, în timp ce Napoli și Milan au câte 57.

Pe „Stadio Diego Armando Maradona” din Napoli se va da o luptă crâncenă. De multă vreme nu am mai avut un final atât de tare de sezon în Serie A, italienii fiind obișnuiți fie cu „alergările” de una singură ale „Bătrânei Doamne”, fie cu maxim un duel în doi pentru supremație. Acum, în Serie A titlul se joacă în 3, asta dacă am exclus-o cumva din cărți total pe Juventus - locul 4, 50 de puncte.

17 - 6 - 4E egalitate perfectă între Napoli și Milan. Ambele cu 57 de puncte, strânse după 17 victorii, 6 remize și 4 înfrângeri

În tur, Napoli s-a impus la limită pe San Siro: 1-0. Unicul gol al meciului a fost semnat de Elmas, încă din minutul 5.

Milan merge la Napoli fără Kjaer, Ibrahimovici și Romagnoli, în continuare accidentați, în timp ce gazdele nu se vor baza pe Anguissa, Malcuit și Tuanzebe - toți cu probleme medicale.

Trei PONTURI pentru Napoli - AC Milan:

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.