Tenis

Simona Halep a sărit în apărarea sportivilor ruși: „Mi-e milă, pentru că nu e uşor să ţi se ia steagul din fata numelui când joci un sport individual”

Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 March 2022

Simona Halep (30 de ani, 27 WTA) a plecat azi spre SUA, acolo unde va participa la Indian Wells (9-20 martie), Miami (22 martie - 3 aprilie) și Charleston (4-10 aprilie).

La aeroport, sportiva a vorbit despre cel mai arzător subiect, războiul dintre Rusia și Ucraina, declarându-se îngrijorată de situația din țara vecină și spunând că nu ar trebui atacați sportivii ruși.

Simona Halep, îngrijorată din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina: „Sper să nu se întâmple nimic mai mult”

„Este ceva ce nu mi-am putut imagina vreodată că o să se întâmple. Nu cred că trebuie să-i judecăm pe sportivii ruși. Nu cred ca au ceva în comun doar că sunt din acea ţară. Mi-e milă, pentru că nu e uşor să ţi se ia steagul din fata numelui când joci un sport individual. E greu să spun eu ceva. Probabil, o să se decidă mai multe în următoarea perioadă.

Eu sper să se termine cât mai repede şi să nu fie alte victime.  Mi se pare dramatic tot ce se întâmplă. Nu am putut să îmi imaginez asa ceva. Îmi pare foarte rău pentru ceea ce ei trăiesc acum. Este şi greu să spui ceva. Este greu să îţi și imaginezi aşa ceva. Sper să nu se întâmple nimic mai mult”, a declarat Halep, potrivit TV Telekom Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.