Altele

Lacrimile unei ucrainience după ce și-a zdrobit adversara: „Glorie Ucrainei, glorie eroilor!”

Maryna Moroz

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 March 2022

Luptătoarea Maryna Moroz (30 de ani) a oferit un moment emoționant după ce a câștigat meciul din gala UFC 272 cu Mariya Agapova.

Jucrătoarea ucraineancă nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns atunci când și-a amintit de clipele grele prin care trec apropiații ei zilele acestea, după ce armata rusă a invadat Ucraina.

Luptătoarea Maryna Moroz, în lacrimi pentru Ucraina

Luptătoarea a câștigat bătălia în UFC, dar nu și-a mai putut stăpâni lacrimile la finalul confruntării. Aceasta a transmis un mesaj de susținere celor care trăiesc spaima războiului, amintind de părinții ei care traversează o perioadă dificilă.

„Familia mea e în Ucraina. A fost o săptămână grea. M-am îngrijorat, am plâns, pentru că familia mea este într-o situație dificilă. 
Le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, m-au susținut, pentru că a fost o săptămână grea pentru mine! Am vrut să plâng din cauza acestui război în care este implicată țara mea. Glorie Ucrainei, glorie eroilor!”, a fost mesajul transmis în lacrimi de Maryna Moroz.

VIDEO Emil Caras despre situația fotbaliștilor blocați în Ucraina: „Cel mai greu îmi e să mă uit în ochii soțiilor când mă întreabă de ei”

>

Citește alte știri despre războiul din Ucraina

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.