Liga 1

Steliano Filip, eliminat în 5 minute, în CFR Cluj - Dinamo 4-1 » A urmat dezastrul pentru „câini”

+19 Foto
Steliano Filip, eliminat în meciul CFR - Dinamo Foto: captură telekom

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 martie 2022

Steliano Filip (27 de ani) a fost eliminat în minutul 45 al meciului cu CFR Cluj, 4-1, după ce a încasat două cartonașe galbene. Scorul în acel moment era 1-1.

La al doilea meci după ce a revenit în lotul lui Dinamo, Steliano Filip și-a lăsat în 10 echipa în prelungirile primei reprize.

Într-un duel aerian cu Andrei Bordeianu petrecut la 35 de metri de propria poartă, Steliano a sărit cu brațul întins, lovindu-l peste față pe mijlocașul lui CFR Cluj.

„Centralul” Iulian Călin nu a stat la discuții și i-a arătat cartonașul galben lui Filip. Mijlocașul mai avea unul, luat cu 5 minute înainte, după ce fundașul protestase la faza golului egalizator al lui Ciprian Deac.

Intrarea lui Steliano Filip // foto: captură telekom

Astfel, Filip a fost eliminat pentru a doua oară în acest sezon, după ce văzuse un „roșu” și în meciul cu FCSB, piedut de alb-roșii cu 0-6.

FOTO / Cele mai tari imagini din CFR Cluj - Dinamo

CFR, privată de o lovitură de la 11 metri

În minutul 66, la 3-1 pentru gazde, CFR Cluj ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri. Omrani a preluat spre poartă o pasă de la Deac. Aloe a intervenit întârziat și l-a lovit peste piciorul stâng.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.