Liga 1

Mircea Rednic, tentat să bage bani într-un club de tradiție: „Aici există potențial, dacă la Dinamo nu s-a putut”

+19 Foto
Mircea Rednic (59 de ani) nu exclude o implicare financiară la divizionara secundă FC Brașov.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 March 2022

Mircea Rednic (59 de ani) nu exclude o implicare financiară la divizionara secundă FC Brașov. 

Mircea Rednic este liber de contract din decembrie 2021, după ce a fost demis de la Dinamo. Aparițiile publice ale antrenorului au fost rare din acel moment. 

Mircea Rednic: „La Brașov există potențial”

Sâmbătă, Rednic a fost prezent la partida dintre FC Brașov și Metaloglobus, scor 0-2, din penultima rundă a sezonului regulat din Liga 2. 

Întrebat dacă se gândește la o revenire în fotbal, acesta a declarat, potrivit Liga 2: „Nu știu ce să spun. La Brașov există potențial, nu se știe niciodată. Eu am o legătură strănsă cu cei din conducerea clubului, dar și cu autoritățile locale. Am mai spus că, la un moment dat, voi investi într-un club. La Dinamo nu s-a putut”.

Rednic a analizat și partida dintre Brașov și Metaloglobus. A găsit mai multe aspecte pozitive în tabăra formației conduse de Ioan Mărginean. 

Mie mi-a plăcut Brașovul cum a jucat în prima repriză. Ioan Mărginean era supărat, dar echipa a jucat bine după primirea celor două goluri după greșeli impardonabile. Au avut ocazii clare, însă se vede că echipa nu e omogenă. Cei de la Metaloglobus au profitat din plin de greșelile din apărarea brașovenilor. S-a văzut experiența unor jucători ca frații Herea, Cazan, Lungu
- Mircea Rednic

FC Brașov ocupă locul 16 în acest moment, cu doar 13 puncte obținute în 18 runde. Obiectivul în acest sezon este salvarea de la retrogradare.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.