Liga 1

Declarațiile lui Stoican l-au contrariat pe Dănciulescu: „Nu pot înțelege această luare de poziție”

+19 Foto
CFR Cluj a câștigat categoric meciul cu Dinamo, scor 4-1, și va intra în play-off de pe primul loc, cu 38 de puncte. Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul „câinilor”, spune că eliminarea lui Steliano Filip a decis partida.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 March 2022

CFR Cluj a câștigat categoric meciul cu Dinamo, scor 4-1, și va intra în play-off de pe primul loc, cu 38 de puncte. Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul „câinilor”, a spus că eliminarea lui Steliano Filip a decis partida. 

Steliano Filip (27 de ani) a fost eliminat în minutul 45 al meciului din Gruia, după un cot aplicat în fața lui Andrei Bordeianu. Stoican crede că a fost momentul-cheie al disputei.

Flavius Stoican, după CFR Cluj - Dinamo 4-1

„E greu cu CFR și 11 contra 11. Faptul că au profitat de superioritate se datorează echipei lor puternice. Debeljuh a intrat și a dat 3 goluri... Noi trebuie să învățăm ceva. Se repetă eliminările astea în fiecare meci. Astfel de decizii ne costă! 

Trebuie să fim echilibrați, nu ca dorința și atitudinea să ne ia mințile și să facem astfel de greșeli. Am închis bine spațiile până la eliminare. Atunci totul s-a rupt. Mai mult, sănătatea jucătorilor noștri a contat. Nu puteam spera la mai mult din acest joc. 

Trebuie să fim atenți, echilibrați, să mergem cu determinare, cu dorință. Cuvântul de ordine trebuie să fie echilibru. Nu o să fie ușor, dar începe un nou campionat. Nu va fi ușor”, a spus Flavius Stoican, la Telekom Sport. 

Ionel Dănciulescu: „Nu înțeleg luarea de poziție a lui Stoican”

Ionel Dănciulescu, fostul mare atacant al „câinilor”, a atras atenția asupra strategiei lui Stoican, cu câteva minute înaintea interviului dat după CFR - Dinamo. 

Nu pot să înțeleg luarea asta de poziție, că începe un nou campionat. Dinamo are nevoie să scoată toate punctele posibile. Dacă Gaz Metan și Clinceni nu ar fi avut problemele financiare, Dinamo ar fi fost retrogradată, dacă luăm în seamă declarația lui Flavius
- Ionel Dănciulescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport

FOTO / Cele mai tari imagini din CFR Cluj - Dinamo

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.