Liga 1

„La Dinamo e indisciplină” » Detaliul de care Flavius Stoican nu ține cont: „Se epuizează echipa”

Flavius Stoican, foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 March 2022

După CFR Cluj - Dinamo 4-1, Leo Grozavu, fost antrenor la Sepsi, a criticat faptul că Flavius Stoican nu insistă la antrenamente pe faptul că echipa lui nu trebuie să mai aibă jucători eliminați. 

  • Steliano Filip a fost eliminat în această seară în înfrângerea lui Dinamo cu CFR Cluj, 1-4, în Gruia;
  • Dinamoviștii au avut jucători eliminați și la partidele cu UTA, CS Universitatea Craiova sau FCSB, în ultimele 40 de zile;

Leo Grozavu: „Stoican trebuie să pregătească mai clar acest scenariu, cu jucător eliminat”

„Dinamo a început să se obișnuiască să joace în inferioritate, dar nu e normal. Eu, dacă aș fi în locul lui Stoican, aș fi atent la acest lucru. Nu numai că pierzi un jucător pentru meciul respectiv, dar el lipsește și în următorul. Și mai e ceva de luat în calcul. 

Dacă echipa joacă în inferioritate, ceilalți jucători de pe teren trebuie să-l suplinească, să depună mai mult efort pe teren. Caz în care, nu te mai poți reface așa ușor. În schimb, Stoican ar trebui să pregătească și acest scenariu, de inferioritate, înaintea meciurilor”, a explicat Leo Grozavu la Look Plus.

 Grozavu a fost aprobat de George Galamaz, fostul fundaș, prezent și el în studioul TV: „Cred că e vorba despre indisciplină în lot”.

8eliminări are Dinamo în 30 de etape, locul 1 în Liga 1.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.