Liga 1

FCSB - FC Voluntari 1-0: două faze de penalty judecate în defavoarea roș-albaștrilor! Primul verdict al specialistului în arbitraj

+19 Foto
Florin Tănase (27 de ani) a cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 75 al meciului dintre FCSB și FC Voluntari, după un duel cu Igor Armaș (34 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 martie 2022

Florin Tănase (27 de ani) a cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 75 al meciului dintre FCSB și FC Voluntari (1-0), după un duel cu Igor Armaș (34 de ani). Gazdele ar fi putut să  beneficieze de un penalty și în finalul meciului. 

În minutul 75, Florin Tănase a pătruns în interiorul careului advers. A dat mingea pe lângă Igor Armaș, iar fundașul central al Voluntariului i-a întins piciorul stâng pe direcția de alergare. Contactul se vede clar pe reluări.

FOTO: Captură @Digi Sport 1

Florin Tănase a vrut penalty în FCSB - FC Voluntari

Adrian Cojocaru nu a ezitat nici o secundă. A dictat fault în atac și i-a arătat cartonașul galben pentru simulare lui Tănase. Asistentul Vladimir Urzică nu a fost consultat, deși avea o poziție bună. Atacantul gazdelor și-a făcut cruce, mirat de hotărârea „centralului”.

Un specialist în arbitraj contactat de GSP.ro a înclinat spre acordarea unui penalty: „Pare să fie, este o piedică pusă lui Tănase”.

Cum să avanseze Tănase? Armaș nu are nicio intenție la minge, duce piciorul în față. Mișcă piciorul stâng pentru a-l bloca pe Tănase
- Constantin Zotta, expertul Telekom Sport în arbitraj

Armaș, din nou în centrul atenției: l-a lovit pe Mamut

Igor Armaș a mai fost implicat într-o fază controversată. În minutele de final l-a lovit evident pe Ivan Mamut, atacantul introdus în partea secundă la FCSB, în timpul unui duel aerian pentru balon petrecut în careu.

Palma apărătorului central se oprește în figura adversarului, după ce mingea a părăsit zona, dar Cojocaru a lăsat jocul să continue.

VIDEO Nu e de acord cu tratamentul primit de Keșeru la FCSB: „Poate juca cel puțin o repriză”

>

Citește și alte știri despre FCSB - FC Voluntari: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.