Liga 1

Tavi Popescu, MVP în FCSB – FC Voluntari » Cine a dezamăgit + ce notă a luat Târnovanu

+19 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 martie 2022

FCSB s-a impus cu greu în meciul cu FC Voluntari, 1-0, în ultima etapă din sezonul regulat.

Echipa roș-albastră a avut de muncă împotriva formației lui Liviu Ciobotariu, iar victoria a venit pe final, în minutul 90+2, când Octavian Popescu a marcat un supergol, de la 25 de metri.

Octavian Popescu, cel mai bun în FCSB – FC Voluntari

Preferatul lui Gigi Becali din echipa roș-albastră a fost omul meciului. Acesta a primit 8 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare notă a partidei. 

Portarul Ștefan Târnovanu, titularizat după gafele lui Andrei Vlad, a primit nota 7, a doua cea mai mare după Tavi Popescu.

La polul opus s-au aflat Malcom Edjouma, Vali Crețu, Șut și Cordea, care au primit 5.

6 a primitToni Petrea. Tehnicianul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a luat 5

Octavian Popescu, încrezător după supergolul cu Voluntari: „Trebuie să trag echipa după mine”

La finalul partidei, fotbalistul roș-albaștrilor a vorbit despre victoria echipei sale.

„Am câștigat la ultima fază, terenul a fost prost. Eu nu mai speram, nu știu colegii. Am prins curaj și e bine că marchez... foarte frumos. Sunt foarte fericit! Faptul că patronul mă laudă îmi dă o ambiție în plus că trebuie să trag echipa după mine. Sunt foarte fericit că am reușit să marchez pe un teren ca acesta.  E foarte bine că am reușit să câștigăm, suntem în spatele CFR-ului și sper să o prindem. Nu e invincibilă. O batem noi două meciuri din două”, a declarat Octavian Popescu la Look Sport.

Octavian Popescu este cel mai valoros jucător de la Becali. Poftim, să nu zic nici Steaua, nici FCSB. El și portărelul ăsta mi-a plăcut foarte mult. Târnovanu, dar și Popa, de la Voluntari. Formidabil și el. Steaua are echipă ușoară. Părerea mea este că nici locul 2 nu poate să îl ia. Nu mai sunt meciuri multe, dar nu câștigă nici jumătate dintre ele. E o echipă ușoară, de pluton.
-Dumitru Dragomir, la GSP Live

VIDEO Dumitru Dragomir: „FCSB nu prinde nici locul 2!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.