Campionate

Alt scandal la Manchester cu Cristiano Ronaldo în centru! Furios, a luat avionul spre Portugalia în zi de derby!

Cristiano Ronaldo// Foto: IMAGO / PA Images

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 07 martie 2022

Cristiano Ronaldo (37 de ani) s-a enervat când a văzut că nu e oprit în lotul lui Manchester United, înainte de înfrângerea cu rivalii de la Manchester City, 1-4. Managerul Rangnick a anunțat că e accidentat, dar el se antrenase toată săptămâna. S-a întors acasă, fără să mai vadă derby-ul.

De când a venit Ralf Rangnick, pentru a-l înlocui pe Ole Gunnar Solskjaer și a asigura interimatul până la sfârșitul sezonului, Cristiano Ronaldo e neliniștit la Manchester United. Stare care s-a accentuat de la începutul anului.

Cristiano Ronaldo nu se înțelege cu Ralf Rangnick 

În 2022, lusitanul a înscris un singur gol în zece meciuri în toate competițiile, pe 15 februarie. Se enervează când e înlocuit. Și mai mult dacă nu e titular, cum s-a întâmplat la 1-1 în deplasare cu Burnley. 

În weekend, alt motiv de supărare între cei doi. Fanii s-au mirat că atacantul nu era în lotul pentru derby. Rangnick a anunțat că e accidentat la șold, dar presa engleză susține că Ronaldo s-a antrenat normal și că tocmai de aceea nu a înțeles decizia managerului german de a-l lăsa afară. 

Enervat, după ce a aflat că nu joacă împotriva lui City, CR7 s-a îmbarcat în avion și s-a întors acasă, în Portugalia, fără să mai aștepte meciul.

Like-ul care a pus paie pe foc 

Sora lui, Katia Aveiro, a aprins și mai tare focul speculațiilor. „Cristiano era sută la sută, nu a jucat din motive tehnico-tactice”, s-a scris pe social media. Iar ea a dat like acestui comentariu.

Roy Keane: „Cinci sau șase n-ar trebui să mai joace niciodată” 

După 1-4 cu Man. City, Roy Keane și Gary Neville, ambii căpitani importanți în trecut la United, au fost ca o lamă de cuțit în comentariile lor la televiziune împotriva „diavolilor”. 

„Cinci sau șase n-ar trebuie să mai joace niciodată. Tot ce am văzut în acest meci a fost o rușine”, a declarat Keane. „S-au predat, au fluturat steagul alb, au jucat de parcă erau în nouă. Jenant”, a completat Neville.

VIDEO. Rezumat Manchester City - Manchester United 4-1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.