Liga 1

E CFR deja campioană? Record incredibil înainte de play-off » Ce spun Becali și Petrescu: „Cine naiba se aștepta la asta?”

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 martie 2022

Liderul CFR Cluj a încheiat campionatul cu o victorie clară cu Dinamo, 4-1, în timp ce FCSB s-a impus la limită, 1-0 cu FC Voluntari. La finalul sezonului regulat, distanța dintre cele două este de 14 puncte.

De când s-a trecut la sistemul cu play-off și play-out, în sezonul 2015-2016, niciodată nu s-a mai înregistrat o asemenea diferență de puncte între locul 1 și locul 2 până acum.  Sunt 7 puncte între liderul CFR și locul secund, FCSB, după înjumătățire. Cea mai mare diferență fusese în sezonul 2019-2020, 6 puncte între CFR și CSU Craiova.

Gigi Becali încă mai speră la campionat

Patronul FCSB a vorbit azi despre șansele ca echipa roș-albastră să recupereze punctele și crede că victoria cu FC Voluntari ar putea fi decisivă.

„Noi, dacă nu era golul lui Tavi sau dacă Târnovanu nu apăra mingea aia, nu mai aveam nicio șansă la campionat. Cu egalul nu aveam șanse. Acum să-i batem pe cei de la CFR Cluj de două ori și să facă ei un egal. E posibil. Dar să-i batem noi de două ori și să mai mănânce o bătaie ei, e foarte greu. Deci meciul ăsta e posibil să însemne câștigarea campionatului”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Dan Petrescu: „Nu s-a terminat campionatul! Mai sunt 30 de puncte”

CFR Cluj a terminat sezonul cu 76 de puncte, iar Dan Petrescu este de părere că altei echipe îi va fi greu să egaleze acest număr de puncte.

„Cred că este cel mai bun sezon din istoria fotbalului românesc. ca rezultate în sezonul regulat. Acum, că se joacă play-off, e altceva. Dar acest record nu aduce nimic. Asta e problema noastră.

Cine naiba se aștepta să fie o asemenea diferență? Sunt șocat de câte puncte are CFR. Nu cred că se va mai întâmpla vreodată. Dacă se va întâmpla, în momentul ăla mă las de antrenorat. Nu se va mai întâmpla! A fost un an deosebit, am avut și noroc. Dar nu s-a terminat campionatul. Mai sunt 30 de puncte și se poate întâmpla orice.

Vom avea 10 în finale în play-off. Orice meci va fi foarte greu. E posibil orice în play-off.  În fotbal nu se știe niciodată nimic”, a declarat Petrescu la conferința de presă.

VIDEO Dumitru Dragomir: „FCSB nu prinde nici locul 2!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.